Brinken 22, Mogenstrup, 4700 Næstved

Indflytningsklar villa med energimærke A2020

Leder du efter en flot og indlytningsklar villa, med en god børnevenlig beliggenhed og skøn udsigt til skov og marker - så bør du tage et kig på denne skønne ejendom. Ejendommen har i alt 202 m2 under tag - heraf 143 m2 bolig og 59 m2 garage.

Ejendommen er beliggende i nyere udstykning i det skønne Mogenstrup, hvor der både er trygge stisystemer til den nærliggende skole, multihal og daginstitution ligesom indkøbsmuligheder, golfbane og motorvejstilkørsel er inden for kort afstand.

Ejendommen opvarmes med jordvarme - og med solceller på taget og en energimærke med karakteren A2020, får du her en ejendom med et meget lavt energiforbrug.

Stor og isoleret integreret garage med værksted. Fra garagen er der direkte adgang til boligen, som indeholder:

Godt bryggers med skabe, vaskemaskine og tørretumbler. Nydeligt badeværelse med brus. 2 gode børneværelser - begge med hems. Flot køkken/alrum med hvide elementer, VELUX-ovenlysvinduer og med udgang til træterrasse, hvorfra der er skøn udsigt over markerne mod skoven. Opholdsstue med brændeovn med glas mod både køkken og stue. Soveværelse med skabe og adgang til dejligt forældrebadeværelse med brus.

Der er loft til kip i stue og køkken/alrum. Klinkegulve i bryggers og køkken, trægulve i stue og værelser - alle steder med gulvvarme.

Haven er nemt anlagt og rummer bl.a. godt udhus med lille glasudestue med tilhørende træterrasse, hvorfra udsigten over markerne kan nydes. Herudover drivhus.

Der er flot tilstandsrapport, hvor sælger udbedrer den eneste K3 bemærkning der er, ligesom her er en eleftersyns rapport uden bemærkninger.

Alt i alt en super flot og velholdt ejendom med en skøn beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.