Magledalen 7, 4700 Næstved

Spændende nyopførte ejerlejligheder i det attraktive Holsted Nord. Der kommer i alt 3 blokke med 5 lejligheder i hver.

Lejlighederne er på henholdsvis 83 m2, 84 m2 og 125 m2. Placeringen er tæt på den populære Holsted Skole, daginstititioner, ligesom du har et væld af indkøbsmuligheder i Næstved Storcenter lige rundt om hjørnet, og skal du pendle mod København er her nem adgang til Ring Nord og kun 1½ kilometer til toget.

Til hver lejlighed vil der medfølge 1 carport med udhus.

Denne lejlighed er placeret i stueplan og har et boligareal på 83 m2 og indeholder:

Entré, teknikrum med vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med skab, badeværelse med bruseniche, stue i åben forbindelse med køkken/alrum, som har hvide skabselementer fra HTH. Fra stue og køkken er der udgang til egen flisebelagt terrasse. Herudover værelse. Lejlighederne generelt: Lejlighederne er med opholdsarealer mod syd/vest med fine altaner/terrasser. Indretningen er moderne og åben med lyst interiør, der understøtter lysindfaldet fra de store vinduespartier. Opføres i lyse blødstrøgne mursten med sorte IBF cementtagsten, ståltagrender og sorte træ/alu Rationel døre og vinduer med 3-lags lavenergiruder. Klinker på gulv i badeværelse, entré/bryggers og køkken. Flotte Timberman lamelparket, ask børstet hvid. Hvide gipslofter og hvide glatte indvendige døre. Gulvvarme overalt. Nilan ventilationsanlæg.

Opføres i gode anerkendte materialer. Der er anvendt billedmateriale fra tilsvarende byggeri. Der kan forekomme ændringer i.f.t. færdigt projekt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.