Hyttemestervej 10A, Fensmark, 4684 Holmegaard

Velholdt ½ dobbelthus i Fensmark

Pænt og velholdt ½-dobbelthus med egen carport og dejlig have med udsigt over marker.

Dette velindrettede og velholdte ½-dobbelthus er beliggende på stille villavej i Fensmark. Boligen er opført i røde sten og har nyere sort eternittag.

Boligen er på 96m2 og godt udnyttet med 2 værelser og mulighed for indretning af ekstra værelse. Udover boligen er her uregistreret udestue og carport der støder direkte op til boligen.

Indeholder:

Entre med klinkegulv. Badeværelse med bruseniche. Godt rummeligt køkken med åben forbindelse til den store og lyse opholdsstue med pilleovn. Der er mulighed for indretning af ekstra værelse i stuen. Fra stuen er der udgang til stor udestue der vender mod syd/vest og hvor der således er rig mulighed for at nyde eftermiddags/aftensolen. Herudover soveværelse, børneværelser samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Der er listelofter i hele boligen. Ejendommen har et særdeles lavt varmeforbrug og opvarmes med en kombination af pilleovn og varmepumpe.

Boligen er beliggende i Fensmark med kun 5 min. kørsel til Næstved Storcenter og 10 min. til Næstved centrum. Der er derudover alt hvad hjertet kan begære indenfor overkommelig og trafiksikker afstand - det være sig både indkøb i Fensmark Brugs, stisystem til skole, idrætshal og så selvfølgelig store grønne arealer ved Holmegaard Højmose samt Stenskoven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.