Lærkevænget 10, 4700 Næstved

Velbeliggende 1 plans villa på 700 m2 skøn tilplantet og ugenert grund i "Fugle-kvarteret"

Ejendommen er på 112 velindrettede bolig-m2 og opført i gule mursten. Flot udestue på 25 m2 og carport på 41 m2, hvoraf de 9 m2 er udhus/bryggers.

Her er kort afstand til masser af indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner.

Indeholder:

Entre/fordelingsgang. Nydeligt køkken med hvide elementer. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Soveværelse med skabsvæg, stort værelse som tidligere har været 2 og nemt kan reetableres samt gennemgangsværelse som fører ud til husets bryggers, som er registreret som udhus. I "bryggerset er der plads til vaskesøjle.

Herudover vinkelstue med udgang til udestuen, hvor der er installeret en brændeovn. Fra udestuen er der udgang til dejlig flisebelagt terrasse og til hyggelig tilplantet have med drivhus.

Opvarmes med naturgas (gasfyr ca. 4 år) suppleret med brændeovn. Parketgulve i flere rum, sorte klinker på badeværelsesgulv og lyse klinker i udestuen. Listelofter.

Ejendommen er løbende blevet moderniseret med bl.a. vinduer i 2010, badeværelse fra 2007, udskiftning af gavle, maling og algebehandling af tag og meget mere, og fremtræder overalt i pæn og velholdt stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.