Holbergsvej 174, 4700 Næstved

Leder du efter en rummelig ejendom med mange muligheder og med en god beliggenhed på 1.062 m2 stor grund så bør du absolut tage et kig på denne villa på Holbergsvej i Næstved.

Ejendommen er beliggende i et af byens mest eftertragtede kvarterer "Digterkvarteret". Har du børn vil du derudover sætte pris på den børnevenlige beliggenhed for enden af lille stikvej samt de mange stisystemer rundt i området, der også giver tryg og sikker vej til den nærliggende populære skole "Digtervejsskolen" på Karrebækvej. Er du til natur er der ikke langt til Susåen og Herlufsholmskoven ligesom byens centrum med butikker, cafeer m.v. kan nås indenfor få minutter.

Indeholder entré med nedgang til kælder. Stort køkken/alrum, dejlig stue med brændeovn og med udgang til udestue, Stort soveværelse med skabsvæg og med direkte adgang til badeværelse med badekar og brus samt værelse med skabe.

Kælderetagen indeholder gang, stort disponibelt rum, stort bryggers, badeværelse med brus, fyrrum samt 3 disponible rum.

Ejendommen opvarmes med naturgas, suppleret med brændeovn.

Udover boligen, som har et boligareal på 128 m2 og en god anvendelig tør kælder på 128 m2, er der carport på 28 m2 og udestue på 17 m.

Mulighed for hurtig overtagelse.

En ejendom, der bestemt er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.