Klarinetvej 12, 4700 Næstved

Meget velbeliggende 1½ plans lavenergivilla fra Trelleborg i det super attraktive Holsted Nord - SUPER FLOT TILSTANDSRAPPORT - og mulighed for hurtig overtagelse!

Her er du tæt på den populære Holsted skole ligesom du har et væld af indkøbsmuligheder i Næstved Storcenter lige rundt om hjørnet. Skal du pendle mod København er her nem adgang til Ring Nord og kun 1½ kilometer til toget.

Denne flotte og velholdte villa er opført af Trelleborg i 2004 og fremstår i flot stand og med en god atmosfære og et godt indeklima. Ejendommen præsenterer sig flot med gråmalet træbeklædning, sorte cementsten på taget og hvide sprossede vinduer.

Ejendommen har en moderne og helt up-to-date indretning med stort lækkert køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen, som har brændeovn og udgang til haven. Godt bryggers, badeværelse med brus og entré med opgang til 1.salen.

1. salen indeholder soveværelse med fransk altan og med indgang til walk in. Badeværelse med brus. 2 gode værelser samt møblerbar repos, der med den høje beliggenhed har en skøn udsigt over landskabet.

Indvendigt fremstår ejendommen i lys og moderne stil med flotte plankegulve i alle opholdsrum, lyse klinker på badeværelser og bryggers, hvide indvendige fyldningsdøre, hvide skabselementer fra Svane-Køkkenet på badeværelser og massiv træbordplade i køkkenet.

Ejendommen er som beskrevet et lavenergihus, som opvarmes via et ventilationsanlæg med varmegenvinding og en varmepumpe suppleret med el-radiatorer og brændeovn.

Grunden er på 825 m2 og rummer bl.a. en fliseterrasse og græsplæne. Herudover carport med udhus.

En rigtig fin og velholdt ejendom med en rigtig god og attraktiv beliggenhed med den skønneste udsigt ud over byen.

Der er mulighed for hurtig overtagelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.