Vejgården 68, 4160 Herlufmagle

Flot og velindrettet 1 plans vinkelvilla fra 2007.

Flot og velindrettet 1 plans vinkelvilla fra 2007 med lavt energiforbrug og særdeles flot energimærke.

Denne skønne ejendom er beliggende på særdeles børnevenlig villavej i Herlufmagle, hvor der bor masser af børnefamilier. Her er kun få minutters kørsel til Næstved. Ejendommen er beliggende lige op til grønt område og med udsigt til marker. I Herlufmagle er der mulighed for indkøb i den lokale NETTO i Gelsted ligesom Herlufmagle har egen skole, et godt foreningsliv, børnehave mv. Skal du pendle mod København kommer du nemt "bag om" Næstved via den nye omfartsvej, således at du på forholdsvis kort tid kan nå motorvejstilkørslen ved Rønnede.

Ejendommen er på i alt 178 kvm bolig og herudover god muret og isoleret garage/udhus med klinker på i alt 50 kvm. Ejendommen opvarmes med naturgas kombineret med NILAN varmegenvindingsanlæg, som sammen med solcelleanlægget gør, at ejendommen har et særdeles fornuftigt energiforbrug og en energimærke med karakteren A2010.

Ejendommen indeholder:

Entre med adgang til bryggers, hvorfra der ligeledes er adgang til praktisk depot/vinrum. Stort lækkert køkken/alrum med VELUX-loftsvinduer, som giver super lysindfald midt i rummet. Fra køkkenet er der udgang til terrassen/haven. Stor opholdsstue med loft til kip. Stort soveværelse med udgang til terrasse og med direkte adgang til forældrebadeværelse med kar og brus. Herudover 3 gode værelser.

Ejendommen er omgivet af stor grund på 1.134 kvm med flere terrasser og muret læmur. Ejendommen fremstår overalt i flot og velholdt stand og har bl.a. hvide gipslofter i alle rum, trægulve i stue og værelser, klinkegulve i køkken/alrum, entre, bryggers og badeværelser. Overalt naturligvis gulvvarme.

En rigtig fin og velindrettet bolig, som henvender sig til børnefamilien der ønsker et næsten nyt og indflytningsklart hus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.