Hyttemestervej 10B, Fensmark, 4684 Holmegaard

Pænt og velholdt ½-dobbelthus med nyere tag og nyere døre og vinduer.

Pænt og velholdt ½-dobbelthus med flot tilstandsrapport, lave varmeudgifter (energimærke C), nyere tag og nyere døre og vinduer.

Dette flotte og velholdte ½-dobbelthus er beliggende på stille villavej i Fensmark. Boligen er opført i røde sten og har nyere tag (ca. 5 år) - der er blevet efterisoleret og her er pæne nyere døre/vinduer i træ/alu fra Rationel.

Boligen er på 91 m2 og super godt udnyttet med 3 værelser og dejlig lukket og nem have bag ejendommen. Udover boligen er her carport der støder direkte op til boligen.

Indeholder:

Entre med klinkegulv. Pænt og nydeligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Godt rummeligt køkken med åben forbindelse til den store og lyse opholdsstue med pilleovn. Fra stuen er der udgang til stor flisebelagt terrasse der vender mod syd/vest og hvor der således er rig mulighed for at nyde eftermiddags/aftensolen. Herudover soveværelse, 2 børneværelser samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Der er listelofter i hele boligen. Pæne trægulve i stue, køkken og værelser. Ejendommen har et særdeles lavt varmeforbrug og opvarmes med en kombination af pilleovn, klima-varmepumpe og el-gulvvarme på badeværelset.

Boligen er beliggende i Fensmark med kun 5 min. kørsel til Næstved Storcenter og 10 min. til Næstved centrum. Der er derudover alt hvad hjertet kan begære indenfor overkommelig og trafiksikker afstand - det være sig både indkøb i Fensmark Brugs, stisystem til skole, idrætshal og så selvfølgelig store grønne arealer ved Holmegaard Højmose samt Stenskoven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.