Fodbygårdsvej 88, 4700 Næstved

Leder du efter en ejendom med en god beliggenhed så bør du absolut tage et kig på denne her som ligger for enden af en stikvej på Fodbygårdsvej i Næstved.

Beliggende i et af byens mest eftertragtede kvarterer "Digterkvarteret". Har du børn vil du derudover sætte pris på den børnevenlige beliggenhed for enden af lille stikvej samt de mange stisystemer rundt i området, der også giver tryg og sikker vej til den nærliggende populære skole "Digtervejsskolen" på Karrebækvej. Er du til natur er der ikke langt til Susåen og Herlufsholmskoven ligesom byens centrum med butikker, cafeer m.v. kan nås indenfor få minutter.

Ejendommen, som er opført i gule mursten, og med sort Dekratag fra 2009, indeholder entré, soveværelse med indgang til lyst badeværelse. Der er brusenche, spot i loftet og gulvvarme. 2 værelser med skabe, flot bryggers med hvide skabe, linoleum på gulv, renoveret for ca. 3 år siden. Svane-Køkken fra 2002 som er i åben forbindelse til stuen. I stuen er der brændeovn og med udgang til stor flisebelagt terrasse. Del af terrassen er overdækket.

Der er lyse klinkegulve i badeværelse og køkken. Parketgulve i stue. Plankegulve i værelser. Gulvtæppe i soveværelse og entré. Der er listelofter i alle rum og hvide indvendige døre.

Ejendommen opvarmes med el, suppleret med brændeovn, som er fra 2019.

Udover boligen hører der caport på 32 m2 og stort udhus på 18 m2.

Der er 713 m2 dejlig ugenert have med stor fliseterrasse og på taget, der er af nyere dato, er der solceller, som gør at energiforbruget er meget lavt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.