Faunedalen 12, 4700 Næstved

Flot fuldmuret 1 plans villa i et af byens mest eftertragtede kvarterer

Flot fuldmuret 1 plans villa attraktivt beliggende tæt på skov, indkøb, skoler, sportsaktiviteter, og ej heller langt fra centrum.

Leder du efter en nyere flot ejendom med en beliggenhed lidt ud over det sædvanlige, så bør du absolut kigge på denne.

Ejendommen er beliggende i et af byens mest eftertragtede villakvarterer, som støder op til Fruens Plantage. Her får du en dejlig villa fra 1999 med 152 m2 velindrettet bolig med en god planløsning. Herudover 33 m2 carport og udhus.

Ejendommen indeholder bryggers, køkken/alrum med god spiseplads og udgang til terrasse, både fra køkken og alrum, stue ligeledes med udgang til haven, soveværelse med stor garderode og med direkte adgang til forældrebadeværelse med brus. Mindre værelse/kontor samt entré. Herudover børneafdeling med to store værelser samt badeværelse med brus.

Opført i pudset mursten med rødt tegltag. Fuldmurede indervægge. Ny slebne massive (mahogni) trægulve i stue, alrum, entré og mindre værelse.

Opvarmes med naturgas via gulvvarme i alle rum. Genvex-anlæg og solceller på taget. Nyt gasfyr i 2019.

Stor flisebelagt indkørsel, nem og letholdelig have bag ejendommen samt dejlig flisebelagt ugenert terrasse.

Der er i nærområdet gode muligheder for sportsaktiviteter, herunder fodbold, basketball, svømmehal, stadion mv. Herudover er der gode indkøbsmuligheder, institutioner og skoler, herunder gymnasiet og Vor Frue Skole (privatskole) lige i nærheden. Kort afstand til Næstved centrum, som byder på bl.a. gågader, cafeér og special butikker. Og så er der ikke mere end 10 km til en af Danmarks dejligste badestrande Karrebæksminde. Næstved har også gode muligheder indenfor videreuddannelser, herunder ZBC.

Landskabet under Fruens Plantage er den sidste urørte del af Mogenstrup Ås. Fruens Plantage er en skov med friluftsaktiviteter, herunder bålhytte, naturlegeplads, vandløb og mulighed for at køre MTB.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.