1 plans villa beliggende på 954 m2 stor grund i attraktivt kvarter, omgivet af skøn natur.

Hvis naturen betyder noget for dig - så er denne 1 plans villa absolut et kig værd. Ejendommen er beliggende på rolig villavej i Svømmehalskvarteret og tæt på den flotte natur ved Fruens Plantage og Åsen. Gode stisystemer som fører til skoler, indkøb, sportsaktiviteter mv. Endvidere kort afstand til Næstved Centrum og stationen.

Ejendommen er opført i 1978, og er løbende blevet renoveret med bl.a. vinduer, døre, køkken, bad, efterisolering og meget mere.

Indeholder entré, badeværelse med brus, værelse med skab, værelse med hems, soveværelse med skabe, bryggers samt køkken alrum med godt lysindfald og i åben forbindelse med stue. Stuen er med brændeovn og varmepumpe, og med direkte udgang til stor træterrasse.

Der er loft til kip i køkkendelen, listelofter i alle rum og hvide glatte indvendige døre. Trægulve i stue og værelser. Klinkegulve i bryggers, entré og badeværelse.

Opvarmes med naturgas, suppleret med brændeovn og varmepumpe. Ejendommen er godt isoleret hvilket medfører et lavt varmeforbrug. Ventilationsanlæg.

Ejendommen fremtræder nymalet og i indflytningsklar stand.

Herudover carport med udhus.
Sagsnummer
BO20290
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
130m2
Grundareal
954m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
C
Opført
1978
Kontantpris
1.695.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
85.000 kr.
Brt./nt.
6.733 kr./6.033 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.778 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 1290 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.