Lækkert længehus med god indretning i Holsted Nord

Super lækkert længehus med overdækket terrasse. Herudover carport og godt udhus.

Villaen fremstår flot og vedligeholdt og lige til at flytte ind i. Have anlagt med græsplæne, fliseterrasse og flisebelægning rundt om hele huset.

Huset er beliggende i nyere udstykning i den nordlige del af Næstved, som er et særdeles attraktivt område for børnefamilier.

I cykel- og gå afstand til den populære Holsted Skole. Herudover finder du i nærområdet Næstved Storcenter og Megacenter samt daginstitutioner. Der er ca. 15 minutters kørsel til sydmotorvejen ved Rønnede.

Villaen er opført i mursten - gråfilset - med sorte cementtagsten af OC Huset i 2004. Opvarmes med naturgas via gulvvarme over det hele.

En moderne villa med en god planløsning. Trægulve i stue og værelser. Klinker i bryggers, entré, køkken/alrum og badeværelser.

Indeholder godt bryggers, entré, køkke/alrum med flotte skabselementer fra HTH og udgang til flisebelagt terrasse. Fra køkken/ alrum, adskilt af dobbeltdør, ind til hyggelig stue, hvor der er udgang til den overdækkede terrasse. Fra terrassen er der dejlig udsigt ud over byen. Kontor/værelse med indbyggede skabe samt børneafdeling bestående af 2 store børneværelser samt badeværelse med bruseniche.

Herudover indeholder huset soveværelse med walk in closet og direkte adgang til badeværelse med bruseniche. Fra soveværelset er der ligeledes udgang til den overdækkede terrasse.

En ejendom, som er velegnet til familien, der gerne vil være tæt på skole, indkøb, daginstitutioner, og som vil have en ejendom, der ikke kræver den store vedligeholdelse og som har et fornuftigt varmeforbrug.
Sagsnummer
BO20238
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
160m2
Grundareal
839m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
C
Opført
2004
Kontantpris
2.995.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
150.000 kr.
Brt./nt.
11.840 kr./10.614 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.695 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 3558 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.