Flot nyere ejendom med energimærke A2010 og et minimum af vedligeholdelse

Super lækkert nyere 1 plans hus med udsigt til marker og et minimum af vedligeholdelse.

Skøn og velbeliggende ejendom med nem og letholdelig have. Ejendommen er opført i 2015 og fremstår overalt i flot og indflytningsklar stand. Ejendommen har energimærke A2010 og har dermed et meget lavt varmeforbrug.

Ejendommen er opført i brune mursten og med sorte cementsten på taget. Her er træ/aluvinduer, centralstøvsuger og ejendommen opvarmes overalt med gulvvarme.

Grunden omkring ejendommen er primært bestående af kæmpe terrasse i vedligeholdelsesfrie materialer og her er således hverken græsplæne eller hæk der skal passes.

Ejendommen indeholder:

Stort kombineret entre/bryggers. Stort lækkert køkken/alrum med hvide elementer og åben forbindelse til stuen. Fra køkken/alrum er der udgang til den overdækkede del af terrassen. Herudover soveværelse med dirkete adgang til stort lækkert badeværelse med både brus og spabad, stort værelse samt gæstetoilet.

En rigtig lækker ejendom for dig der leder efter en vedligeholdelsesfri bolig med en nem og letholdelig have og samtidig bo med kort afstand til både Næstved og den skønne natur omkring Rønnebæk, Åsen m.v.

Rønnebæk er således en skøn og hyggelig by, hvor du er omgivet af af skøn natur og samtidig nemt kan både gå og cykle til Næstved. Her er således stisystem direkte til byen ligesom der er skønne rekreative områder ved de nærliggende hundeskove og det genoprettede vådområde med stier, vandløb og søer. Her er også gå-afstand til den historiske herregård Rønnebæksholm og den kuperede skov ved Åsen.
Sagsnummer
BO20234
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
143m2
Grundareal
608m2
Stue/Værelser
1/2
Energimærke
A2010
Opført
2015
Kontantpris
2.495.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
125.000 kr.
Brt./nt.
10.097 kr./8.883 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.618 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2176 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.