I rolige omgivelser og på blind stikvej i Hyllinge ligger dette dejlige 1½ plans træhus fra Svenske Anneberghus.

Hyllinge er en hyggelig mindre landsby, beliggende mellem Næstved og Slagelse. De daglige indkøbsmuligheder ligger indenfor kort afstand,og i Hyllinge er der også sportsmuligheder, da der både er hal og boldbane. Lige i nærheden ligger Fodsportet, som er en natursti, hvor man kan gå, løbe, cykle eller lufte hunden.

Boligen er indrettet med entré med trappe til 1. salen. Badeværelse med brus, hvidt møbel og med gulvvarme, soveværelse med skabsvæg, stue med pilleovn og med udgang til delvis overdækket flisebelagt terrasse, køkken med god spiseplads, værelse med skabsvæg samt bryggers med skabe og vaskemaskine samt udgang til haven.

1. salen indeholder møblerbar repos, toilet, depotrum samt 2 gode værelser med skabe - det ene med udgang til overdækket altan.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme suppleret med pilleovn. Alt fremstår pænt og vedligeholdt. Vinduer og døre er fra 2016/2017. Hvide indvendige fyldningsdøre.

Dejlig ugenert have med drivhus, mange dejlige hyggekroge og med et stort udhus på 28 m2, som har mange anvendelsesmuligheder. Herudover carport på 25 m2 og udhus på 20 m2, i alt 45 m2.

En ejendom, der er velegnet til den store familie, der gerne vil bo på en lukket børnevenlig vej, tæt på skole, indkøb og daginstitutioner og en ejendom, der rummer mange muligheder.

Mulighed for hurtig overtagelse.
Sagsnummer
BO20118
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
150m2
Grundareal
886m2
Stue/Værelser
1/5
Energimærke
B
Opført
1975
Kontantpris
1.145.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
60.000 kr.
Brt./nt.
4.661 kr./4.099 kr.*
Mdl. ejerudgifter
1.662 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 3952 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.