Opførelse af 5 spændende ejerlejligheder i det attraktive Holsted Nord.

Opførelse af 5 spændende ejerlejligheder i det attraktive Holsted Nord. Der påtænkes opførelse af i alt 3 blokke med 5 lejligheder i hver blok. Lejlighederne er på henholdsvis 83 m2, 84 m2 og 125 m2. Placeringen er tæt på den populære Holsted Skole, daginstititioner, ligesom du har et væld af indkøbsmuligheder i Næstved Storcenter lige rundt om hjørnet, og skal du pendle mod København er her nem adgang til Ring Nord og kun 1½ kilometer til toget.

Til hver lejlighed vil der medfølge 1 carport med udhus.

Denne lejlighed er placeret i stueplan og har et boligareal på 84 m2 og indeholder:

Entré, teknikrum, soveværelse med skab, badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler, stue i åben forbindelse med køkken/alrum, som har hvide skabselementer fra HTH. Fra stue og køkken er der udgang til egen flisebelagt terrasse. Herudover værelse.

Lejlighederne generelt:

Lejlighederne er med opholdsarealer mod syd/vest med fine altaner/terrasser. Indretningen er moderne og åben med lyst interiør, der understøtter lysindfaldet fra de store vinduespartier.

Opføres i lyse blødstrøgne mursten med sorte IBF cementtagsten, ståltagrender og sorte træ/alu Rationel døre og vinduer med 3-lags lavenergiruder. Klinker på gulv i badeværelse, entré/bryggers og køkken. Flotte Timberman lamelparket, ask børstet hvid. Hvide gipslofter og hvide glatte indvendige døre. Gulvvarme overalt. Nilan ventilationsanlæg. Opføres i gode anerkendte materialer.

Der er anvendt billedmateriale fra tilsvarende byggeri. Der kan forekomme ændringer i.f.t. færdigt projekt.
Sagsnummer
BO20096
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
84m2
Stue/Værelser
1/2
Energimærke
A2015
Opført
2020
Kontantpris
1.895.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
95.000 kr.
Brt./nt.
7.721 kr./6.792 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.666 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2258 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.