Velholdt ½ dobbelthus i Fensmark

Pænt og velholdt ½-dobbelthus med egen carport og dejlig have med udsigt over marker.

Dette velindrettede og velholdte ½-dobbelthus er beliggende på stille villavej i Fensmark. Boligen er opført i røde sten og har nyere sort eternittag.

Boligen er på 96m2 og godt udnyttet med 2 værelser og mulighed for indretning af ekstra værelse. Udover boligen er her uregistreret udestue og carport der støder direkte op til boligen.

Indeholder:

Entre med klinkegulv. Badeværelse med bruseniche. Godt rummeligt køkken med åben forbindelse til den store og lyse opholdsstue med pilleovn. Der er mulighed for indretning af ekstra værelse i stuen. Fra stuen er der udgang til stor udestue der vender mod syd/vest og hvor der således er rig mulighed for at nyde eftermiddags/aftensolen. Herudover soveværelse, børneværelser samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Der er listelofter i hele boligen. Ejendommen har et særdeles lavt varmeforbrug og opvarmes med en kombination af pilleovn og varmepumpe.

Boligen er beliggende i Fensmark med kun 5 min. kørsel til Næstved Storcenter og 10 min. til Næstved centrum. Der er derudover alt hvad hjertet kan begære indenfor overkommelig og trafiksikker afstand - det være sig både indkøb i Fensmark Brugs, stisystem til skole, idrætshal og så selvfølgelig store grønne arealer ved Holmegaard Højmose samt Stenskoven.
Sagsnummer
BO20084
Ejendomstype
Rækkehus
Boligareal
96m2
Grundareal
683m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
D
Opført
1979
Kontantpris
1.275.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
65.000 kr.
Brt./nt.
5.239 kr./4.608 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.007 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 705 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.