Flot rækkehus i attraktivt kvarter, tæt på Næstved Storcenter, udbydes nu til salg.

Opført i 2013 af det lokale byggefirma Susåhuset og fremstår overalt i rigtig fin og indflytningsklar stand. Beliggende ud til grønt område.

Udover de gode indkøbsmuligheder er der kort afstand til skole og daginstitutioner, ligesom du er på den rigtige side af byen, hvis du skal pendle mod København.

Ejendommen indeholder entré med lyse klinker på gulv, badeværelse med grå klinker på gulv og sort toiletmøbel, bryggers med hvide skabe, vask samt lyse klinker på gulv og plads til vaskesøjle, soveværelse med skabsvæg med hvide skydelåger, stue med udgang til flisebelagt terrasse og i åben forbindelse til husets køkken, som har hvide skabselementer og lyst flisebelagt gulv. Herudover værelse.

Trægulve i stue og værelser. Der er ludbehandlede listelofter i alle rum og hvide glatte indvendige døre. Naturgasbaseret gulvvarme overalt. Ejendommen har været udlejet, men overtages nymalet.

Desuden udhus på 6 m2 samt egen parkeringsplads.

Alt er udført i en flot stil og i en høj håndværksmæssig kvalitet. Boligen er opmuret i gule mursten, med hvide vinduer og døre og tag med røde cementtagsten.

Et rigtig fint rækkehus - super velegnet som seniorbolig eller til dig der bare vil have en nem nyere bolig uden den store vedligeholdelse.
Sagsnummer
BO20069
Ejendomstype
Rækkehus
Boligareal
93m2
Grundareal
183m2
Stue/Værelser
1/2
Energimærke
B
Opført
2013
Kontantpris
1.695.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
85.000 kr.
Brt./nt.
6.954 kr./6.118 kr.*
Mdl. ejerudgifter
1.949 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 1378 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.