Velindrettet dobbelthus med integreret carport og udhus. Beliggende i nyere udstykning - kun 8 km vest for Næstved mod Slagelse i den hyggelige lille landsby Vallensved med bl.a. udsigt til marker og skov.

Vallensved består af ca. 600 indbyggere, og her ligger tankstation, forsamlingshus m.m. Næstved Centrum - eller Næstved Storcenter - kan nås efter 10 minutters kørsel fra Vallensved. Næstved byder på alt, hvad hjertet kan begære af shopping-muligheder, aktiviteter og kulturelle begivenheder. Læs mere om byen på www.naestved.dk.

Rækkehusene, som består af 12 stk., er særdeles velindrettede og praktisk indrettede. Samtidigt er dobbelthusene adskilt af de integrerede carporte, og støder derfor ikke direkte op til hinanden. Dette, sammen med adgangen rundt om hver bolig, giver en god fornemmelse af privatliv..

Ejendommen er opført i gulrøde blødstrøgne mursten og med IBF betontagsten, galvaniseret stål tagrender og Sipo mahogni vinduer og døre med energiruder.

Boligen, som er på 108 m2, indeholder kombineret entré/bryggers med plads til vaskesøjle, stor lys opholdsstue i åben forbindelse med nydeligt HTH-køkken, 2 gode værelser, soveværelse med skabe samt stort badeværelse med bruseniche.

Der er lagt lamelparket i stue og køkken/alrum, tæpper i værelser og klinker i badeværelse og bryggers.

Ejendommen opvarmes med oliefyr via gulvvarme. Listelofter overalt.

Ejendommen kan overtages straks.
Sagsnummer
BO19204
Ejendomstype
Halvt dobbelthus
Boligareal
108m2
Grundareal
409m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
B
Opført
2010
Kontantpris
1.295.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
65.000 kr.
Brt./nt.
5.269 kr./4.633 kr.*
Mdl. ejerudgifter
1.204 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 4203 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.