Suveræn beliggenhed - med udsigt til havnen og havet

Med udsigt til havnen og havet udbydes nu denne suverænt beliggende lejlighed.

Lejligheden er en af de bedst beliggende lejligheder i Søfronten ved Karrebæksminde lystbådehavn. Her er terrasse mod syd-vest hvor du kan nyde de skønneste eftermiddage og solnedgange. Desuden er der et udhus til venstre for indgangsdøren med plads til havemøbler, grill m.v.

Lejligheden indeholder:

Entrè, et stort soveværelse med skabe og adgang til depotrum, et mindre værelse, pænt flisebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle samt et køkken i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der smuk udsigt til havnen og vandet og selvfølgelig udgang til terrassen

Lejligheden er generelt i god og indflytningsklar stand.

Området Søfronten består af 82 fritidsejerlejligheder med mulighed for helårsbeboelse. Til den ene side er der den naturskønne strandeng og til den anden side en lystbådehavn med mulighed for fast bådplads. Når du ejer en lejlighed har du adgang til tennisbanen samt parkeringspladsen efter bommen, der er med kodelås.

Få hundrede meter fra bebyggelsen finder du Sydsjællands bedste badestrand, indkøb (både Spar og Netto) samt hele det fascinerende kanalmiljø med Enøbageren, der har egen isproduktion og cafè, vinbaren Fiskerlejet, der har overdækket terrasse helt ned til kanalen, flere fiskehandlere med salg og servering af friske fisk samt andre gode restauranter med vandudsigt. Sommeren igennem er der forskellige sports- og musikarrangementer og hver lørdag er der loppemarked.

Karrebæksminde har udover den skønne atmosfære både offentlig og privat skole, idrætshal ligesom her er kort afstand til den smukke Næstved golfbane med huller direkte ned til fjorden.
Sagsnummer
BO19198
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
99m2
Stue/Værelser
1/2
Energimærke
C
Opført
2002
Kontantpris
2.395.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
120.000 kr.
Brt./nt.
9.677 kr./8.512 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.920 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2273 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.