Rækkehus med 226 etagekvadratmeter fordelt på stueetage og god højloftet kælder i boligkvalitet med mange anvendelsesmuligheder

Hvis det er en ejendom med mange kvadratmeter, et minimum af vedligeholdelse og en nem lille have du drømmer om, så bør du kigge nærmere på dette rækkehus.

En sjældent udbudt ejendom og en ejendom, der er beliggende i børnevenligt kvarter med kort afstand til skole og institutioner ligesom skov, Næstved Storcenter og centrum er indenfor cykelafstand.

Rækkehuset, som er et af 3 sammenhængende rækkehuse, indeholder møblerbar entré, værelse med skabe, badeværelse med brus og håndklædevarmer, stort soveværelse med skabe. Køkken med hvide skabselementer og i åben forbindelse til dejlig stue med det skønneste lysindfald fra de charmerende døre ud til henholdsvis for- og baghave.

Underetagen indeholder 2 store værelser, badeværelse med brus, bryggers samt garage, som har mange anvendelsesmuligheder. Det kunne være aktivitetsrum, gildesal og meget mere.

Herudover den hyggeligste gårdhave med træterrasse og granitskærver. I forhaven dejlig overdækket træterrasse, hvor aftensolen kan nydes, og ellers belagt med fliser så det også er nemt at holde.

Ejendommen bærer overalt præg af gode gedigne materialer og fremstår i flot og velholdt stand. Klinker på gulve i badeværelser, køkken, bryggers, entré samt i garagen. Trægulve i alle opholdsrum, herunder værelserne i underetagen.

Opvarmes med naturgas via gulvvarme i alle rum. Lavt varmeforbrug.

En ejendom til familien, som ikke ønsker at bruge al fritiden på hus og have.
Sagsnummer
BO19190
Ejendomstype
Rækkehus
Boligareal
113m2
Kælderareal
113m2
Grundareal
355m2
Stue/Værelser
1/2
Energimærke
B
Opført
2012
Kontantpris
2.595.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
130.000 kr.
Brt./nt.
10.574 kr./9.305 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.722 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 4222 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.