Nyopført ½-dobbelthus - se mere på www.bækgårdsparken.dk

Nyopført ½-dobbelthus beliggende få minutters kørsel fra Næstved centrum i hyggeligt landsbymiljø. Huset er opført, men du har dog stadig mulighed for indflydelse på bl.a. køkken.

Boligen er opført som energi-venlig bolig på 115 m2 i hvidfiltset mursten og med sorte betontagsten på taget. Boligen opvarmes med luft-vand varmepumpe og har selvfølgelig gulvvarme overalt. Her er anlagt have med græs og der er brugsret til egen carport.

Boligen indeholder:

Kombineret entre/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Stor lys opholdsstue med plads til både sofaafdeling og spiseafdeling. Fra stuen er der udgang via dobbeltdør til flisebelagt terrasse og den nemme lille have. I åben forbindelse med stuen er der køkken, hvor elementer leveres af HTH. Køkkenet er endnu ikke monteret, så køber har således rig mulighed for medindflydelse og tilkøb, så man kan få lige netop det køkken man ønsker sig.

Herudover soveværelse og ekstra værelse, hvor der fra begge værelser er udgang til forhaven. Har du brug for endnu et værelse er der mulighed for indretning af dette i stuen. Endelig er der dejligt badeværelse med brus.

En rigtig dejlig bolig til en attraktiv pris for dig der vil bo i nyt hus og med en nem og overskuelig have.

Rønnebæk er en skøn og hyggelig by, hvor du er omgivet af af skøn natur og samtidig nemt kan både gå og cykle til Næstved. Her er således stisystem direkte til byen ligesom der er skønne rekreative områder ved de nærliggende hundeskove og det genoprettede vådområde med stier, vandløb og søer. Her er også gå-afstand til den historiske herregård Rønnebæksholm og den kuperede skov ved Åsen.

Der er planlagt yderligere opførelse af tilsvarende dobbelthuse i området, så hvis du ønsker øget medindflydelse på materialer m.v., så er der også rig mulighed for dette.

Sagsnummer
BO19181
Ejendomstype
Halvt dobbelthus
Boligareal
115m2
Grundareal
308m2
Stue/Værelser
1/2
Energimærke
A2020
Opført
2019
Kontantpris
1.745.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
90.000 kr.
Brt./nt.
7.500 kr./6.494 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.312 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2590 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.