Stor villa med naturskøn beliggenhed - tæt på Næstved Storcenter og Holsted skole

Velholdt og rummelig ejendom beliggende på stor grund på 1.455 m2.

Her kommer du til at bo i 1. række til den kommende nye udstykning ved Stenlængegård. Et spændende område, hvor der er planlagt masser af grønne områder og hvor du får kort afstand til byens nye svømmehal og et nyt bydelscenter samtidig med, at du stadig har skøn natur i baghaven og gå-stand til både Næstved Storcenter, Næstved Nord station og ikke mindst den attraktive Holsted skole.

Skal du pendle mod København kommer du nemt videre mod motorvejstilkørslen ved Rønnede ligesom den nærliggende Næstved Nord station gør, at du i løbet af få minutter kan stå i centrum af Næstved.

Ejendommen fremtræder i absolut god stand og er gennemrenoveret i 1998 med bl.a. nyt rødt tegltag, filtset og malet facade og småsprossede termovinduer. Herudover stor flisebelagt indkørsel, carport med udhus og ellers en skøn højt beliggende have med udsigt til markerne.

Ejendommen indeholder:

Entre. Nydeligt spisekøkken med hvide elementer. Flot badeværelse med kar og brus. Gæstetoilet. Stor opholdsstue med fritlagte bjælker og brændeovn. Værelsesafdeling med 3 værelser og stort fælles/aktivitetsrum. Stort godt bryggers. 1. sal med kontor/værelse. Ejendommen er overalt i pæn og velholdt stand.

Ejendommen opvarmes med nyere naturgasfyr, kombineret med brændeovn og har et forholdsvis lavt varmeforbrug.

En ejendom der henvender sig til børnefamilien der vil bo tæt på by og skole, men som samtidig sætter pris på naturskønne omgivelser.

Sælger kan evt. være interesseret i bytte med mindre rækkehus i Næstved eller Fensmark.
Sagsnummer
BO19174
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
191m2
Grundareal
1.455m2
Stue/Værelser
1/5
Energimærke
D
Opført
1887
Kontantpris
2.295.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
115.000 kr.
Brt./nt.
9.385 kr./8.259 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.788 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 6292 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.