Stor villa med naturskøn beliggenhed - tæt på Næstved Storcenter og Holsted skole

Vil du bo naturskønt på en stor grund omgivet af marker og alligevel med byens mange muligheder i form af Storcenter, indkøbsmuligheder, skoler m.v. indenfor gå-afstand - ja, så er denne skønne ejendom absolut et kig værd.

Ejendommen er beliggende i Holsted Nord på blind vej, som man skal kende for at kunne finde. Her får så således skøn natur og udsigt til marker - samtidig med, at du kan nå Næstved Storcenter og Holsted skole på få minutter.

Ejendommen fremtræder i absolut god stand og er gennemrenoveret i 1998 med bl.a. nyt rødt tegltag, filtset og nymalet facade og småsprossede termovinduer. Beliggende på stor grund på 1.455 m2 med stor flisebelagt indkørsel, carport med udhus og ellers en skøn have med udsigt til markerne.

Ejendommen indeholder:

Entre. Nydeligt spisekøkken med hvide elementer. Flot badeværelse med kar og brus. Gæstetoilet. Stor opholdsstue med fritlagte bjælker og brændeovn. Værelsesafdeling med 3 værelser og stort fælles/aktivitetsrum. Stort godt bryggers. 1. sal med kontor/værelse. Ejendommen er overalt i pæn og velholdt stand.

Ejendommen opvarmes med nyere naturgasfyr, kombineret med brændeovn og har et forholdsvis lavt varmeforbrug.

En ejendom der henvender sig til børnefamilien der vil bo tæt på by og skole, men som samtidig sætter pris på fred og ro omgivet af marker.
Sagsnummer
BO19174
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
191m2
Grundareal
1.455m2
Stue/Værelser
1/5
Energimærke
D
Opført
1887
Kontantpris
2.295.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
115.000 kr.
Brt./nt.
9.374 kr./8.249 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.788 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2603 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.