Spændende og unik arkitekttegnet 1. plans villa, hvor der ikke er sparet på materialerne.

Pragtfuldt beliggende i det naturskønne Appenæs, hvor du får let adgang til det grønne område Sandbakkerne, skoven omkring Gavnø og i gå afstand til den hyggelige Jacobs Havn og Karrebæk fjord.

Ejendommen er fra 2004, og er udført i kvalitetsmaterialer som f.eks. træbeklædning, døre og vinduer i mahogni. Ligeledes er der tagpap med listebeklædning, så taget har lang levetid. Klinkerne er i solid granit og er gennemgående i badeværelser, gang, bryggers, køkken og fordelingsgang. Der er trægulve på værelser og flotte nyere skibsplanker i stuen. Matchende skabslåger i køkken, bryggers, gang og værelser.

Boligen opvarmes med naturgas via gulvvarme i alle rum, og der er IHC-anlæg og alarm.

Velindrettet bolig med hyggelig og privat atriumgård, der er indrettet i ny nordisk stil med et godt lysindfald.

Indeholder entré, værelse/kontor med loft til kip samt badeværelse med brus. Herudover fordelingsgang som fører til bryggers med hvide skabe og nyt gasfyr fra 2019, 2 store værelser med indbyggede skabe og store hemse med trapper, soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til badeværelse med brus, samt udgang til atriumgården. Rummeligt køkken med hvide skabselementer i åben forbindelse til stuen, hvor der også er udgang til atriumgården og med et godt lysindfald. Hvide lyddæmpende indvendige fyldningsdøre og listelofter i alle rum på nær badeværelser. Der er ligeledes loft til kip i alle rum på nær badeværelser.

Skøn velanlagt lukket have med flere gode terrasser og hyggekroge, samt flisebelægning rundt om hele huset. Arkitekttegnet carport med stort udhus/skur på 25 m2.

En spændende bolig der bør opleves.
Sagsnummer
BO19161
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
158m2
Grundareal
761m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
C
Opført
2004
Kontantpris
2.895.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
145.000 kr.
Brt./nt.
11.415 kr./10.185 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.550 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 1612 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.