UNIKT beliggende liebhaverejendom med helt fantastisk udsigt til fjorden

UNIKT beliggende liebhaverejendom med helt fantastisk udsigt til fjorden og 55 m2 lækker luksus-udestue med køkken.

I det naturskønne Appenæs - kun få minutters kørsel fra Næstved centrum - kan du her få en af byens allerbedste udsigter. Ejendommen er beliggende i 1. række til fjorden og fra både stueetage og 1. sal er der en helt igennem fantastisk udsigt. Har du båd ligger den hyggelige Jakobs Havn kun få meter væk.

Ejendommen fremstår overalt i flot og velholdt stand. De nuværende ejere har netop renoveret størstedelen af ejendommen, således at den i dag står indflytningsklar stand med bl.a. hvide gipslofter i hele stueetagen, nyt gasfyr og flotte nye trægulve i stue og værelse i stueplan.

Boligen indeholder:

Bryggers med nyt gasfyr. Lækkert køkken med åben forbindelse til den store og lyse opholdsstue. Fra stuen er der skøn udsigt til fjorden og udgang til haven, hvor der er mulighed for etablering af stor lækker træterrasse, hvorfra udsigten også vil kunne nydes. I stueplan desuden godt nyrenoveret værelse samt pænt badeværelse med brus.

1. sal er i dag indrettet med stort soveværelse, som også kunne være tv-stue - eller alternativt deles op i 2 værelser. Herudover ekstra værelse, som i dag anvendes som walk-in closet, hvorfra der er adgang til pænt badeværelse med brus.

Udover boligen er der stor lækker udestue/orangeri indrettet med lækkert køkken med flot udsigt til fjorden og bag køkkenet stort depotrum/hobbyrum. Herudover carport med mindre udhus.

En flot og indflytningsklar ejendom med en helt unik beliggenhed og udsigt.
Sagsnummer
BO19156
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
146m2
Grundareal
816m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
C
Opført
1985
Kontantpris
3.495.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
175.000 kr.
Brt./nt.
14.183 kr./12.482 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.941 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 10879 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.