Pænt og velholdt enderækkehus beliggende på stille blind villavej i Fensmark.

Boligen er opført i røde sten med sort eternittag, og nyere termoruder.

Boligen er på 92 m2 og super godt udnyttet med 3 værelser (pt. er 2 værelser lagt sammen til et stort) og dejlig vedligeholdelsesnem lukket have.

Udover boligen er der carport, udhus, mindre overdækning plus gode udendørs opbevaringsrum.

Indeholder entré, lyst badeværelse med bruseniche, god opbevaringsplads og gulvvarme, Pænt lyst køkken med mange skabe, og i åben forbindelse til den store opholdsstue, som har brændeovn og karnap, hvorfra der er et lækkert lysindfald. Fra stuen er der udgang til stor træterrasse, der ligger rundt om det meste af huset, og hvor der således er rig mulighed for at nyde eftermiddags/aftensolen.

Herudover soveværelse med skabsvæg, bryggers samt stort værelse, der tidligere har været 2 værelser og nemt kan blive det igen.

Der er hvidmalede listelofter og hvide glatte indvendige døre i hele boligen. Plankegulve i stue, køkken, entré og værelser, dog belagt med laminatgulv og gulvtæppe, bortset fra soveværelset. Klinker i badeværelse og bryggers.

Boligen er beliggende i Fensmark med kun 5 min. kørsel til Næstved Storcenter, 10 min. til Næstved centrum og 15 min. til motorvej. Der er derudover alt hvad hjertet kan begære indenfor overkommelig og trafiksikker afstand - det være sig både indkøb i Fensmark Brugs, stisystem til skole, daginstitutioner, idrætshal og så selvfølgelig store grønne arealer ved Holmegaard Højmose samt Stenskoven. Offentlig transport lige ved døren.

En nem bolig for enlige, par, den lille familie og seniorer.
Sagsnummer
BO19147
Ejendomstype
Rækkehus
Boligareal
92m2
Grundareal
256m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
E
Opført
1980
Kontantpris
1.345.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
70.000 kr.
Brt./nt.
5.448 kr./4.791 kr.*
Mdl. ejerudgifter
1.781 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 1611 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.