50 meter fra Susåen og 250 meter fra skov og centrum. Sælger betaler for nyt køkken !!!

Her er muligheden for at bo i et moderniseret stråtækt idyl i Lille Næstved - et af Næstved bys mest attraktive kvarter. Fredelig og ugenert beliggenhed, som sidste ejendom på vejen, 50 meter fra Susåen.

Huset er beliggende 250 meter fra Herlufsholmskoven og med kun 5 minutters gang til centrum. Her er alt hvad en stor provinsby kan byde på af hyggelige cafeer, biograf, svømmehaller og mange forskellige indkøbsmuligheder.

Ejendommen er et dobbelthus, hvoraf nr. 5A udgør den største del. Ejendommen fremstår hvid med bindingsværk, stråtag, termovinduer og flot indkørsel med perlesten tilhørende nr. 5A.

Huset fremstår med synlige bjælker og god loftshøjde overalt. og indeholder følgende; Entre med klinkegulv og trappe til første sal. Stort badeværelse med hvide fliser og bruseniche. Soveværelse med adgang fra både entré og badeværelset. Køkken med hvide elementer, klinkegulv, spiseplads samt vinterkig til Susåen. Stor lys stue med direkte adgang til attraktivt og ugenert havemiljø. Stuen har parketgulv, brændeovn, synlige bjælker og lofthøjde op til 6 meter. I en del af stuen er en hems indrettet som gæsteværelse/opholdsareal/kontor.

Første salen indeholder en repos med indbyggede skabe. To rummelige og hyggelige værelser med skråvægge og kvistvinduer med kig til Susåen.

Den lukkede have er opdelt i flere zoner med gamle frugttræer og bærbuske, legekroge, drivhus, og hyggelig spiseplads. Herudover er der carport og udhus.
Sagsnummer
BO19140
Ejendomstype
Rækkehus
Boligareal
128m2
Grundareal
1.031m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
C
Opført
1825
Kontantpris
2.350.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
120.000 kr.
Brt./nt.
9.318 kr./8.355 kr.*
Mdl. ejerudgifter
3.232 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 4959 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.