Rigtig god 1 plans vinkelvilla på stille villavej i Herlufmagle.

Villa beliggende på villavej i rolige og børnevenlige omgivelser i Herlufmagle. I Herlufmagle finder du bl.a. skole, idrætshal og friluftsbad og her er kort afstand til den forholdsvis nye NETTO i Gelsted. Skal du handle større ind kan du på 10 min. nå Næstved Storcenter eller Næstved centrum. Ringsted kan nås på ca. 20 min.

Hybenvænget er en blind villavej med kort afstand til skole - ideel både for børnefamilien der ønsker at bo på en stille villavej eller blot for dig der ønsker en velholdt villa i en hyggelig landsby mellem Næstved og Ringsted. Der er således gode busforbindelser til begge byer.

Ejendommen fremstår i rigtig pæn stand med pænt lyst køkken med spiseplads, bryggers med lyse skabselementer, 2 gode værelser med skabe, soveværelse med skabe, pænt badeværelse med bruseniche, gæstebadeværelse med brus, entré/fordelingsgang med skabe samt stor stue + pejsestue med udgang til udestue.

Bryggers, pejsestue og badeværelser med klinker, laminatgulv i køkkenet samt parketgulve i entré/fordelingsgang, stue og værelse. Flere rum med tæpper på parketgulv. Ejendommen er løbende blevet moderiseret med bl.a. træ/alu vinduer og døre, dog enkelte vinduer i plast. Ca. 3-4 år gammelt ståltag. Ekstra isolering på loftet mm.

Dejlig lukket have med flisebelagt terrasse og indkørsel samt udestue, garage/udhus og carport.

En rigtig god og velbeliggende ejendom, hvor du får mange gode m2 for prisen.
Sagsnummer
BO19132
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
155m2
Grundareal
720m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
C
Opført
1972
Kontantpris
1.475.000 kr.
Udbetaling
75.000 kr.
Brt./nt.
5.887 kr./5.251 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.070 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 421 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.