362 gennemrenoverede m2 i det naturskønne Appenæs.

Har du brug for masser af plads og stiller du krav om en indflytningsklar og gennemrenoveret ejendom med masser af lækre materialer, så tag et kig på denne helt fantastiske ejendom på Appenæs Bygade 4. Her er både kort afstand til skønne naturoplevelser, som f.eks. lystbådehavnen Jakobs Havn, det hyggelige miljø i det gamle Appenæs, skoven ved Gavnø samt det skønne rekreative område Sandbakkerne. Her er også kort afstand til indkøbsmuligheder i både Rema 1000 og Netto ligesom der heller ikke er langt til den nærmeste skole Kobberbakkeskolen afd. Sct. Jørgens.

Ejendommen fremstår flot i hvidmalet pudset murværk og med glasserede tegl på taget. Her er 2 fulde plan og ejendommen rummer overalt store, gode og anvendelige rum. Alt fremstår flot og velholdt og her er virkelig kræset for detaljerne.

Stueplan mod Appenæs Bygade indeholder:
Præsentabel og møblerbar entre/hall. Herfra adgang til det store lækre køkken/alrum med stor spiseplads, masser af spots i loftet, lækre hvidevarer og flotte hvide skabselementer. Meget stor vinkelstue med brændeovn og udgang til stor dejlig træterrasse med fint kig til bækken i baghaven. I dette plan endvidere 2 meget store værelser, som begge kan opdeles i yderligere 2 værelser, samt flot badeværelse med brus.

Underetage, som er beliggende i niveau med haven, indeholder:
Stort soveværelse med udgang til haven/terrassen. 2 store værelser som både kan anvendes som påklædningsværelser, kontor, depotrum eller lignende. Stort flot badeværelse med dobbelt brus samt nedsænket spa (dyser i bund er defekte). Bryggers med masser af skabe. Stort disponibelt rum, som både kan være gildesal eller evt. anvendes til liberalt erhverv eller lignende.

Alt i alt en rigtig flot og rummelig ejendom, hvor du virkelig får meget hus for pengene.
Sagsnummer
BO19119
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
362m2
Grundareal
1.438m2
Stue/Værelser
1/6
Energimærke
C
Opført
1968
Kontantpris
3.495.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
175.000 kr.
Brt./nt.
13.747 kr./12.267 kr.*
Mdl. ejerudgifter
3.609 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 3212 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.