Smuk og atmosfærefyldt ejendom i det hyggelige og charmerende Karrebæk

Smuk og atmosfærefyldt ejendom i det hyggelige og charmerende Karrebæk.

Har du brug for god plads - både ude og inde, så bør du absolut tage et kig på denne flotte præsentable ejendom på Vesterhavevej 3. Her er både plads til den store familie, til dem der vil bo flere generationer sammen - eller til dig der har brug for plads til hjemmekontor, klinik, liberalt erhverv eller lignende.

Udover boligen er der stor anvendelig garage med direkte adgang til boligen. Ejendommen er løbende moderniseret med materialer af høj kvalitet og tidløst design og i respekt for ejendommens arkitektur. Her er overalt gode store rum, som alle steder oser af hygge, stil, atmosfære og god plads. Her er desuden solcelleanlæg på fordelagtig ordning samt Nilan varmegenvindingsanlæg, som producerer alt varmt vand.

Ejendommen er beliggende på stor dejlig grund i det gamle Karrebæk med skøn udsigt over markerne. Grunden er tilplantet med masser af træer, buske m.v. som giver mulighed for mange gode terrasser og et væld af ugenerte opholdsrum i det fri. Særligt bør nævnes den brostensbelagte forhave, hvor blåregnen giver en helt fantastisk modtagelse til både dig og gæster. Herudover skal selvfølgelig også nævnes den store terrasse hvor du kan nyde den flotte udsigt over markerne.

Stueplan indeholder: Stor møblerbar entre/hall. Stor opholdsstue med muret pejs. Spisestue. Hyggeligt køkken/alrum. Læseværelse/tv-stue. Flot og meget stort badeværelse med spa og brus, kinesisk skiffer på gulvet og skabs- og skuffeelementer fra Køkkensnedkeren. Strygerum samt bryggers samt baggang med nedgang til 35 m2 tør kælder med vinkælder, viktualierum samt disp. rum. Fra bryggerset direkte adgang til garage. 1. sal indeholder: Repos med indbyggede skabe og fordelingsgang til diverse værelser. Soveværelse, 2 børneværelser samt kontor/atelier. Badeværelse med brus. Stor dobbelt garage el-porte, brænderum og redskabsrum.

Der er installeret Fibia fibernet.

I Karrebæk og Karrebæksminde finder du både skoler, idrætshal, indkøb og ikke mindst det fantastiske miljø omkring stranden i Karrebæksminde med de mange gode restauranter, cafeer m.v. En virkelig skøn og unik ejendom der bør ses - og opleves!
Sagsnummer
BO19110
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
305m2
Kælderareal
35m2
Grundareal
2.620m2
Stue/Værelser
2/6
Energimærke
C
Opført
1910
Kontantpris
3.395.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
170.000 kr.
Brt./nt.
13.748 kr./12.098 kr.*
Mdl. ejerudgifter
4.783 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 1389 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.