Stor rummelig og meget velholdt villa med skøn udsigt til fjorden i Karrebæksminde

Stor rummelig og meget velholdt villa på stille vej i Karrebæksminde - med skøn udsigt til fjorden fra 1. sal og store dele af haven.

Ejendommen er opført i gule mursten og fremstår generelt i rigtig god stand. Her er bl.a. nyere flot badeværelse, pænt spisekøkken og nyere flotte gulve i store dele af stueetagen. Her er murede gavle, stor flot indkørsel samt god muret garage.

Stueplan indeholder:

Pæn entre med klinkegulv. Nyere flot badeværelse med bruseniche og adgang til sauna. Pænt gæstetoilet. Bryggers med nyere gasfyr. Meget stort værelse med skabsvæg, som tidligere har været 2 værelser og som nemt kan opdeles igen. Godt værelse. Pænt køkken med spiseplads. Kombineret spise/opholdsstue med udgang til terrassen/gaven.

1. sal indeholder:

Stor opholdsstue med brændeovn og udgang til altan, hvorfra der er den skønneste udsigt til fjorden. Herudover godt stort værelse. Stuen på 1. sal kan evt. opdeles i værelser, hvis man har brug for dette.

En rigtig god og velholdt ejendom i det skønne Karrebæksminde, hvor der både er skoler, indkøb samt ikke mindst det fantastiske miljø ved stranden og havnen i Karrebæksminde. Her kan du nyde de mange hyggelige restauranter, cafeér m.v., mens du nyder den skønne natur og udsigt til vandet.

Den nye omfartsvej rundt om Næstved gør ligeledes, at du nemt kan komme rundt om Næstved, hvis du skal pendle videre mod København.
Sagsnummer
BO19096
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
173m2
Grundareal
750m2
Stue/Værelser
2/3
Energimærke
D
Opført
1973
Kontantpris
1.995.000 kr.
Udbetaling
100.000 kr.
Brt./nt.
8.148 kr./7.133 kr.*
Mdl. ejerudgifter
3.019 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 1043 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.