Flot 4 værelses med nyere flot køkken

Pæn, lys 4-værelses med hele to sydvendte altaner

Turen går til Næstved, som byder på en perfekt kombination af stemningsfuldt byliv, naturskønne omgivelser og kort afstand til alle de daglige gøremål. I skal nærmere bestemt tage turen til den sydlige del af byen, hvor I finder en bebyggelse fra 1972, der huser jeres kommende hjem. Her er tale om en fireværelses lejlighed, som indendøre byder på 108 velholdte kvadratmeter, og som udendørs forsøder sommerdagene med intet mindre end to altaner.

Lejligheden ligger fint placeret oppe på første sal, og her bydes I som det allerførste velkommen indenfor i den rummelige entré - en skøn detalje er her det indbyggede skab, som giver jer fine forhold for sko og overtøj. Foruden entréen får I glæde af et gæstetoilet, et badeværelse med badekar, et stort spisekøkken, en lys stue og tre fine værelser, hvor det ene opgraderes med skabsplads og egen altandør - herfra er der nemlig udgang til lejlighedens ene altan, hvor I kan starte dagen med en morgenkaffe i solen. Køkkenet står flot med et tidssvarende look, hvor de hvide fyldningslåger komplementeres af mørke bordplader i træ. Her kan I stå med forberedelserne til aftensmaden, mens andre familiemedlemmer hygger ved spisepladsen. Endnu et naturligt samlingssted er stuen, hvor I kan nyde det naturlige lysindfald, som strømmer ind gennem de brede vinduespartier, hvilket udmønter sig i en god rumfornemmelse. Her får I glæde af endnu en altandør, som leder jer udenfor i det gode vejr. Den store altan giver jer nogle solrige bonuskvadratmeter, og i sommerhalvåret kan I lade døren stå åben og dermed udvide lejlighedens areal med den udendørs oase. Begge altaner er perfekt orienteret mod syd, så herude kan I nyde mange gode soltimer.

Adressen er på én gang bynær og naturrig. Fra hjemmet har I kun 500 meter til nærmeste supermarked, så det bliver nemt at klare de daglige indkøb, og derudover kan I på et kvarter cykle til Næstved Station og centrum af byen. Her folder de charmerende gader sig ud med et væld af spændende butikker, små caféer og utallige spisesteder. I kan også tage turen til kanalen, hvor I kan slentre langs vandet eller nyde en rundfart på det hyggelige skib Friheden. Der er med andre ord mange gode grunde til at flytte tilværelsen til Næstved.

Velkommen til jeres nye hjem!
Sagsnummer
BO19092
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
108m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
D
Opført
1972
Kontantpris
1.195.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
60.000 kr.
Brt./nt.
4.708 kr./4.215 kr.*
Mdl. ejerudgifter
3.002 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 703 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.