Opførelse af 15 spændende ejerlejligheder i det attraktive Holsted Nord fordelt på 3 blokke med hver 5 lejligheder.

Lejlighederne er på henholdsvis 83 m2, 84 m2 og 125 m2. Placeringen er tæt på den populære Holsted Skole, daginstititioner, ligesom du har et væld af indkøbsmuligheder i Næstved Storcenter lige rundt om hjørnet, og skal du pendle mod København er her nem adgang til Ring Nord og kun 1½ kilometer til toget.

Til hver lejlighed vil der medfølge 1 carport med udhus.

Denne lejlighed er placeret på 1. sal og har et boligareal på 125 m2 og indeholder:

Kombineret entré/bryggers med hvide skabe fra HTH og plads til vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med skabe og direkte indgang til badeværelse med bruseniche, hvide HTH skabe og væghængt toilet, 2 gode værelser, begge med skabe, badeværelse med bruseniche, hvide HTH skabe samt væghængt toilet. Stue i åben forbindelse med køkken/alrum, ligeledes med hvide skabselementer fra HTH. Fra stue udgang til stor møblerbar altan med en skøn udsigt og køkken/alrum med fransk altan.

Lejlighederne generelt:

Alle 15 lejligheder er med opholdsarealer mod syd/vest med fine altaner/terrasser. Indretningen er moderne og åben med lyst interiør, der understøtter lysindfaldet fra de store vinduespartier.

Opføres i lyse blødstrøgne mursten med sorte IBF cementtagsten, ståltagrender og sorte træ/alu Rationel døre og vinduer med 3-lags lavenergiruder. Klinker på gulv i badeværelse, entré/bryggers og køkken. Flotte Timberman lamelparket, ask børstet hvid. Hvide gipslofter og hvide glatte indvendige døre. Gulvvarme overalt. Nilan ventilationsanlæg. Opføres i gode anerkendte materialer.

Der er anvendt 3D-visualiseringer som billedmateriale. Der kan forekomme ændringer i.f.t. færdigt projekt.
Sagsnummer
BO19056
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
125m2
Stue/Værelser
1/3
Opført
2020
Kontantpris
2.595.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
130.000 kr.
Brt./nt.
11.189 kr./9.631 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.260 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2359 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.