Skøn landejendom med flot moderniseret stuehus og stor dejlig grund på 1,5 HA

Skøn landejendom med flot moderniseret stuehus, gode udbygninger og stor dejlig grund på 1,5 HA.

Leder du efter en naturskønt beliggende landejendom, hvor du kan flytte direkte ind i skønt og flot moderniseret stuehus og har du samtidig brug for plads til den store familie, værksted, mindre dyrehold eller anden pladskrævende hobby, ja så bør du absolut tage et kig på denne dejlige ejendom.

Ejendommen er beliggende ca. 10 min kørsel fra Næstved - og med kort afstand til Glumsø med togdrift mod København og gode indkøbsmuligheder i den lokale Superbrugs.

Boligen som fremstår i pudset mur og med nyere rødt tegltag indeholder:

Kombineret entre/bryggers. Pænt badeværelse med brus. Dejligt stort landkøkken i åben forbindelse til opholdsstuen. Herudover et disponibelt rum, som er forberedt til værelse, men som også kan anvendes som stor entre. 1. salen fremstår særdeles flot og nyistandsat og indeholder 3 gode værelser (hvor der er stor hems over det ene), flot toilet samt god stor repos, hvorfra der ligeledes er adgang til stor repos.

Udbygningerne rummer mange muligheder. Her er både plads til den lille håndværksmester eller til dig der vil rode med biler eller lignende. I udbygningerne er husets pillefyr ligeledes placeret.

Grunden er fordelt med stor dejlig have med ældre beplantning samt et stykke som er placeret separat og som enten kan dyrkes eller bruges til hestefold, får eller lignende.

En rigtig fin ejendom med masser af muligheder.
Sagsnummer
BO19039
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
189m2
Kælderareal
8m2
Grundareal
15.000m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
D
Opført
1908
Kontantpris
kr. 2.095.000
Udbetaling
kr. 105.000
Brt./nt.
kr. 8.885/kr. 7.643*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.500
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 4026 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.