Spændende by-lejlighed med udsigt til Havnen

Stor og spændende bolig i Det Gule Pakhus !

Uanset hvor man kigger ud af vinduer og døre, er der noget at opleve. Fra stuen kan man se mod havnen og den fritlagte suså, og fra både stue og soveværelse er der fint udsyn op mod byen, Hotel Kirstine - og Ostenfeltparken ligger direkte i baghaven.

Der er rigtig kræset med detaljer, og den ovale cylinder har badeværelse i nederste plan, og ovalt kontor på toppen - hvilket gør denne lejlighed til noget ganske særligt.

Endvidere er der etableret et indskudt dæk hvor en åben stue med udsigt over havnen er et kapitel for sig selv.

Ud over omtalte indeholder boligen stort køkken, kæmpe stue, soveværelse, 2 børneværelser, 1 beboelig hems, og 1 opbevarings hems. Herudover skøn altan med udsigt til Ostenfeldtsparken.

Flot INVITA køkken med alt i hvidevarer, herunder side by side køl / frys, med isterningsmaskine.

Bordplader er ligesom vindueskarme, gelænder / håndlister, tilvirkede spejlrammer, fodtrin, trappetrin og paneler, samt gulvet på det indskudte dæk, udført i massiv træ Afrikansk Valnød, nænsomt forarbejdet og olieret.

Boligen er udstyret med lækkert wideplank trægulv fra MOLAND, træsort er Ask, som er overfladebehandlet med hele 7 gange lak.

Sammen med de øvrige 8 boliger findes fælles bryggers / udekøkken, i forbindelse med fællesarealet, som er beliggende lige nedenfor køkken vinduet.
Sagsnummer
BO18303
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
184m2
Stue/Værelser
2/3
Energimærke
D
Opført
1865
Kontantpris
3.995.000 kr.
Udbetaling
200.000 kr.
Brt./nt.
16.843 kr./14.492 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.699 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 3026 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.