180 graders vandudsigt på Enø ved Karrebæksminde

Ekstraordinært velbeliggende fritidshus, hvor udsigten ikke fås bedre.

Flot og velholdt fritidshus på 145 m2 med gulvvarme i de fleste rum. Huset er opført i filtset mursten og med sorte betontagsten på taget. Her får du 180 graders ugeneret vandudsigt, god plads, hygge, idyl og ikke mindst muligheden for at nyde den helt fantastiske udsigt over fjorden mod Gavnø og Lindholm.

Indenfor kort afstand finder du indkøb, cafeer, restauranter, lystbådehavne og ikke mindst det hyggelige havnemiljø, hvor der om sommeren er et herligt folkeliv med musik, kapsejlads og mange andre ting. Endelig har Karrebæksminde selvfølgelig en af landets bedste badestrande samt selvfølgelig en skøn og smuk natur.

Huset er beliggende på stor nem og letholdelig grund, med masser af plads til børnenes boldspil og leg på den ene side af huset, mens man på den anden side kan nyde roen og udsigten. Selve sommerhuset er velindrettet med mulighed for 4 værelser og kan nemt anvendes til helårsbeboelse, hvis du opfylder kravene til dette. Der er kun ét rum uden vandudsigt - badeværelset!

Husets hjerterum er det lækre køkken/alrum og stue, som har en fantastisk 180 graders vandudsigt. Rummet er indrettet med spiseafdeling i forbindelse med køkkenet og sofaafdeling med brændeovn i den anden ende. Fra stuen udgang til stor nyanlagt træterrasse mod fjorden. Overalt er der via de store vinduespartier en helt formidabel udsigt. Herudover god tv-stue med dobbeltdør ud til den anden træterrasse, som vender mod forhaven. Soveværelse - også med vandudsigt fra sengekanten. Funktionelt og rummelig bryggers, entré med fordeling til to gode værelser, samt badeværelse med brus.

Alle klinkegulve er med gulvvarme via oliefyret. El-gulvvarme i soveværelse og tv-stue, som er en fuldmuret tilbygning med loft til kip.
Sagsnummer
BO18289
Ejendomstype
Fritidshus
Boligareal
145m2
Grundareal
1.794m2
Stue/Værelser
2/3
Opført
1970
Kontantpris
3.995.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
200.000 kr.
Brt./nt.
16.755 kr./14.620 kr.*
Mdl. ejerudgifter
3.768 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 1512 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.