Meget velbeliggende 1 plans villa i det super attraktive Holsted Nord.

Her er du tæt på den populære Holsted skole ligesom du har et væld af indkøbsmuligheder i Næstved Storcenter lige rundt om hjørnet. Skal du pendle mod København er her nem adgang til Ring Nord og kun 1½ kilometer til toget.

Denne flotte og velholdte villa er opført i 2006 og fremstår i flot stand og med en god atmosfære og et godt indeklima. Ejendommen præsenterer sig flot med sortmalet træbeklædning, sortglasserede tegl på taget og hvide sprossede vinduer.

Ejendommen har en moderne og helt up-to-date indretning med forældreafdeling med stort soveværelse med skabe, egen udgang og adgang til eget badeværelse med hjørnespa og bruser. 2 gode værelser samt endnu et badeværelse med brus.

Herudover stort lækkert køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen samt naturligvis et godt bryggers og entré. Stødende op til bryggerset ekstra værelse med mange anvendelsesmuligheder så som walk-in closet/strygerum, kontor. Til ekstra opbevaring er her endvidere et godt loftrum.

Indvendigt fremstår ejendommen i lys og moderne stil med hvide gipslofter og flotte gulve - alle steder med gulvvarme.

Grunden er på 900 m2 og rummer bl.a. en stor træterrasse samt endnu en overdækket træterrasse, der med den høje beliggenhed har en skøn udsigt over landskabet. Herudover græsplæne, flisebelagt indkørsel samt carport med udhus.

En rigtig fin og velholdt ejendom med en rigtig god og attraktiv beliggenhed.
Sagsnummer
BO18281
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
144m2
Grundareal
900m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
C
Opført
2006
Kontantpris
kr. 2.445.000
Udbetaling
kr. 125.000
Brt./nt.
kr. 10.591/kr. 9.118*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.804
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 3438 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.