Måske byens bedste udsigt...

Måske byens bedste udsigt....

Hvis beliggenheden er vigtig for dig, så har du her muligheden for en af de bedste beliggenheder i byen. På toppen af Åsen, med den skønneste panoramaudsigt, ligger denne velholdte og moderniserede 1 plans villa.

Ejendommen er beliggende på stor grund (1.375 m2), med direkte adgang til det skønne naturområde Åsen. Her er masser af muligheder for gå-ture med hunden eller løbeture i det varierede terræn. På forsiden af huset skråner grunden ned mod vejen og terrænet og grundens beplantning gør, at haven er nem og overskuelig at holde.

Udover naturen og udsigten bør nævnes, at her er kort afstand til indkøb og skoler, ligesom du med den nye omfartsvej rundt om Næstved nemt kommer rundt om byen, hvis du skal pendle mod København.

Ejendommen indeholder:

Stor møblerbar entré/hall. Fra entreen adgang til nyere pænt badeværelse med brus. Stor vinkelstue med brændeovn og åben forbindelse til nyere flot køkken med hvide elementer. Fra køkkenet er der udgang til skøn overdækket terrasse. Fra både køkken og stue er der mulighed for at nyde den fantastiske udsigt. Soveværelse med skabe og herudover 3 værelser. Endvidere stort badeværelse med brus samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset adgang til flisebelagt terrasse, hvorfra der er direkte adgang til Åsen.

Ejendommen fremtræder generelt i pæn og velholdt stand og har bl.a. nyere døre og vinduer (oktober 2016).

Bestil meget gerne en fremvisning af denne skønne ejendom og lad os vise dig udsigten - vi lover du ikke bliver skuffet.
Sagsnummer
BO18264
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
162m2
Grundareal
1.375m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
D
Opført
1976
Kontantpris
3.500.000 kr.
Udbetaling
175.000 kr.
Brt./nt.
14.516 kr./12.715 kr.*
Mdl. ejerudgifter
3.571 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 3349 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.