Super lækkert vinkelhus med integreret vognport og stort udhus beliggende mellem Næstved og Karrebæksminde

Villaen fremstår flot og vedligeholdt og lige til at flytte ind i. Have anlagt med græsplæne, fliseterrasser, flisebelægning rundt om det meste af huset, og hyggekroge med bl.a. bålplads.

Beliggende tæt ved Næstved Golfklub og tæt på skovene Borgnakke og Saltø. Beliggenheden mellem Næstved og Karrebæksminde giver dig kun få minutters kørsel til Næstved centrum og samtidig kort afstand til den skønne badestrand ved Karrebæksminde. Der er ligeledes ikke langt til en af byens mest eftertragtede skoler, hvor der er cykelsti hele vejen.

Ejendommen er opført i mursten med sorte cementagsten af byggefirmaet Lunex Huse i 2005. Opvarmes med naturgas via gulvvarme over det hele. Genvex anlæg.

En moderne villa med god planløsning. Trægulve i stue og værelser. Klinker i bryggers, entré, køkken-alrum og badeværelser.

Fra den store vognport går du direkte ind i husets entré, som fører til husets bryggers med hvide skabselementer. Herudover køkken/alrum med hvide HTH skabselementer i åben forbindelse med stuen. Stuen har loft til kip og et stort glasparti, der giver stuen en god rummelighed og et dejligt lysindfald. Soveværelse med skabsvæg med skydelåger og direkte adgang til badeværelse med brus og vægophængt toilet. Værelse/kontor. Herudover børneafdeling som indeholder 2 gode værelser og badeværelse med brus.

En ejendom, som er velegnet til familien, der elsker naturen og som gerne vil bo tæt på vandet. Mulighed for isætning af båd mv. i nærområdet ved at være medlem af et lokalt bådelaug. I nærområdet finder du også shelters.

Absolut en ejendom, der er et besøg værd.
Sagsnummer
BO18263
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
151m2
Grundareal
1.960m2
Stue/Værelser
4/1
Energimærke
C
Opført
2005
Kontantpris
2.795.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
140.000 kr.
Brt./nt.
11.038 kr./9.850 kr.*
Mdl. ejerudgifter
3.354 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 9155 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.