Nyere, flot og rummelig 1 plans villa beliggende i den lille hyggelige landsby, Ring, der ligger mellem Næstved, Vordingborg og Præstø og 2 km fra Dybsø Fjord

Midt i Ring finder du et idyllisk gadekær med græsareal omkring, med borde og bænke.

Nærmeste indkøb er 5 minutter til ny og velbesøgt Rema 1000 i Køng, lige ved Vordingbog Landevej, alternativt Netto i Mogenstrup, som belejligt ligger på ruten til Næstved. Ligesom Mogenstrup Skole ligger på ruten til Næstved. Gode offentlige transportmuligheder. Skal du pendle mod København tager det 5-10 minutter at køre til motorvejen.

Denne flotte og velholdte villa er opført i 2009 og fremstår nymalet med en god atmosfære, et godt indeklima og ikke mindst en skøn udsigt ud over de omkringliggende marker. Ejendommen præsenterer sig flot med sortmalet træbeklædning, sort betontagsten og hvide sprossede vinduer.

Ejendommen har en moderne og helt up-to-date indretning med forældreafdeling med soveværelse som har adgang til lille walk-in samt til eget, nyt og lækkert badeværelse (2018) med lækre elementer fra Kvik. Fra soveværelset udgang til overdækket træterrasse, hvor aftensolen kan nydes. Entré, fordelingsgang, 4 gode værelser samt endnu et badeværelse med brus.

Herudover stort lækkert køkken/alrum med biopejs i åben forbindelse med opholdsstuen samt naturligvis et godt bryggers, som har direkte adgang til den dobbelte garage, som er opdelt med udhus og teknikrum.

Indvendigt fremstår ejendommen i lys og moderne stil med lyse lofter, hvide indvendige fyldningsdøre og flotte gulve - alle steder med gulvvarme. Varmegenvindingsanlæg.

Grunden er på 1.180 m2 og rummer bl.a. en stor solrig træterrasse, græsplæne, stort udhus på 20 m2 og flisebelagt indkørsel.

En rigtig fin og velholdt ejendom med en god beliggenhed i rolige omgivelser.
Sagsnummer
BO18259
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
194m2
Grundareal
1.180m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
C
Opført
2009
Kontantpris
2.065.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
105.000 kr.
Brt./nt.
8.343 kr./7.340 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.740 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2231 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.