Totalt gennemrenoveret 1 plans villa i Digterkvarteret

På rolig og meget eftertragtet villavej i Digterkvarteret finder du denne gennemrenoverede 1 plans villa.

Ejendommen er beliggende på nem og letholdelig grund med stor indkørsel med gode parkeringsforhold, stor træterrasse og herudover nem og overskuelig græsplæne.

Ejendommen har de senere år gennemgået en omfattende modernisering og fremtræder således i totalt indflytningsklar stand. Ejendommen har med nyere døre/vinduer, isoleret gulv med gulvvarme og nyere gasfyr et lavt årligt varmeforbrug på ca. kr. 10.000 om året.

Indeholder:

Kombineret entre/bryggers med mange skabe og vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert køkken med grebsløse elementer fra INVITA, nyere hvidevarer, quooker med konstant kogende vand og flot emhætte integreret i gipsloftet. Fra køkkenet er der åben forbindelse til opholdsstuen, hvor der fra spiseafdelingen er udgang til den store træterrasse. Stort lækkert badeværelse med væghængt toilet og god stor bruseniche. Soveværelse samt godt stort ekstra værelse.

Der er gulvvarme i hele huset med flotte trægulve i køkken, stue og værelser - og klinkegulve i bryggers og badeværelse.

Herudover skal fremhæves, at der er centralstøvsuger, gipslofter i alle rum, nyere gasfyr og selvfølgelige de vedligeholdelsesfrie 3-lags træ/aluvinduer og døre fra Velfac.

En rigtig god og indflytningsklar villa med et minimum af vedligeholdelse og hvor der overalt er anvendt gode og lækre materialer.
Sagsnummer
BO18257
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
100m2
Grundareal
812m2
Stue/Værelser
1/2
Energimærke
D
Opført
1976
Kontantpris
kr. 1.795.000
Udbetaling
kr. 90.000
Brt./nt.
kr. 8.023/kr. 6.747*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.413
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 1026 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.