Spændende villa i 2 plan beliggende for enden af lukket vej i gå-afstand til hjertet af Næstved by, som byder på bl.a. gågader, cafeér og special butikker.

Endvidere tæt beliggende ved Ll. Næstved Skole, stationen og ikke mindst den skønne natur ved Herlufsholm skoven og Susåen. Og så er der ikke mere end 10 km til en af Danmarks dejligste badestrande Karrebæksminde.

Ejendommen er løbende blevet moderniseret med bl.a. Velfax vinduer og døre (ca. 6 år), ovenlysvinduer, alt el er blevet skiftet, HTH-køkken (ca. 12 år), gulve, lofter, badeværelse, renoveret tag, ny stor balkon og meget mere.

Opført i filset mursten med betontagsten. Opvarmes med fjernvarme.

Indeholder lys entré med ovenlysvinduer og nedgang til underetagen, badeværelse med brus, skabe og toiletmøbel, stue med udgang til den store balkon. Entré og stue er adskilt med franske døre, lækkert køkken/alrum med ovenlysvinduer og ligeledes med udgang til balkonen, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over byen.

Underetagen, som består af 59 m2 bolig og resten kælder, indeholder mindre gang, ældre badeværelse med brus, værelse med indgang til walk-in, stort værelse, bryggers, gennemgangsværelse samt soveværelse med udgang til overdækning og videre til haven.

Dejlig tilplantet have i flere niveauer og carport med tilhørende udhus.

En ejendom med en spændende utraditionel indretning, og en ejendom, som ligger i det eftertragtede Digterkvarter.

Bestemt et besøg værd.
Sagsnummer
BO18203
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
159m2
Kælderareal
100m2
Grundareal
798m2
Stue/Værelser
2/4
Energimærke
C
Opført
1977
Kontantpris
kr. 2.425.000
Udbetaling
kr. 125.000
Brt./nt.
kr. 10.696/kr. 9.011*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.464
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 6498 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.