Luksuslejlighed lige midt i centrum

Lækker utraditionel luksuslejlighed - midt i centrum.

Her oser bare af steming og miljø og beliggenheden fås ikke meget bedre. Lejligheden er reelt et ½-dobbelthus beliggende i helt nyopført ejendom - lige over for det historiske Kompagnihus og med skønt kig til den fritlagte Suså. Her får du både luksus, byliv og masser af plads. Selvom du kun er få skridt fra Axeltorv er du godt beskyttet mod trafikstøj og du hører således ikke, at du er midt i centrum. Lejligheden er nyopført i 2018 i kvalitetsmaterialer og er med gulvvarme på alle tre plan. Her er overalt anvendt gode gedigne materialer og med en finsih helt i top.

Stueplan: Entre med masser af skabsplads, badeværelse med brus og vaskesøjle og to rigtig gode værelser med flotte trægulve.

1. sal: Lækkert køkken/alrum med elementer fra Svanekøkkenet og hårde hvidevarer fra Siemens. Her er masser af lysindfald fra de mange vinduer.

2. sal: God stue med udgang til altan, hvor du har kig ud over Næstveds tage. Endvidere teknikrum.

Til lejligheden hører to parkeringspladser i gården. Endvidere bliver der opført et udhus til lejligheden.

En super lejlighed for dig, der vil nyde Næstved centrum med gågader, hyggelige cafeér, specialbutikker, træningscentre og meget mere - og som ikke ønsker de store forpligtelser med hus og have.
Sagsnummer
BO18169
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
119m2
Stue/Værelser
2/2
Energimærke
A2015
Opført
2018
Kontantpris
2.875.000 kr.
Udbetaling
145.000 kr.
Brt./nt.
12.228 kr./10.522 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.902 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 5682 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.