Stor ejendom i Gymnasiekvarteret - fyldt med sjæl og atmosfære

Charmerende og rummelig bindingsværksejendom med attraktiv beliggenhed

Ejendommen på 246 m2 er opført i 1905, udbygget i 1996 og ligger på en stor grund, tæt på skoler, gymnasiet, stadion, svømmehallen, Arenaen og centrum. Ejendommen er opført i pudset murværk med bindingsværk og røde tegl på taget.

På forsiden af ejendommen møder man et unikt indgangsparti med gamle fliser fra Kähler og kunstneriske træudskæringer, en pæn størrelse forhave med bl.a. nøddehegn og tulipantræ, samt indkørsel og muret garage.
Går man herfra gennem porten, kommer man til ejendommens andet indgangsparti, en aflukket gård med jardinères, klematis og rosenbuske, som fører om til en stor baghave med bl.a. større og solrig terrasse, græsarealer, bøgehække, beplantning og flot, gammelt valnøddetræ.
Her får man en ejendom centralt i byen, som ligger tilbagetrukket fra Nygårdsvej, afskærmet fra støj og med et ugeneret og indbydende havemiljø.

Indenfor er der to entréer i forbindelse med de to indgangspartier og to gedigne trapper op til førstesal i hver sin ende af ejendommen. Der er to pæne og praktiske badeværelser, også i hver sin ende og begge i stueplan. Ejendommen har masser af vinduer og lys, samt flere udgange til have og terrasse med bl.a. franske døre.
I køkkenet har man bevaret gamle træudskæringer og kombineret med nyere elementer, som harmonerer med ejendommens oprindelige stil. Der er høje træpaneler, god skabsplads, køleskab og ovn, samt plads og installationer til opvaskemaskine.
Fra køkkenet er der åben forbindelse til en stor stue med brændeovn og en lille stue, samt adgang til bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og klinkegulv. I stueplan er der ligeledes gang og bibliotek, som fører ud til en stor stue med mulighed for fx gildesal eller andet.
På førstesalen er der to reposer i hver sin ende af huset. I den ene ende giver reposen adgang til garderobe med mulighed for walk in closet, et soveværelse med charmerende alkove og et rummeligt atelier med store, sprossede vinduespartier og højt til loftet. Ejendommens anden repos giver adgang til et stort værelse med flot udsigt over haven og et opbevaringsrum. Der er trægulve overalt, med undtagelse af badeværelser og bryggers.

Der er her tale om en spændende ejendom med en helt særlig atmosfære, som generelt fremstår i pæn og velholdt stand og henvender sig til købere med brug for plads til fx familieliv, liberalt erhverv eller hobby.
Sagsnummer
BO18163
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
246m2
Kælderareal
11m2
Grundareal
1.324m2
Stue/Værelser
2/4
Energimærke
C
Opført
1905
Kontantpris
kr. 2.495.000
Udbetaling
kr. 125.000
Brt./nt.
kr. 10.543/kr. 9.070*
Mdl. ejerudgifter
kr. 3.807
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 11442 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.