Unik og arkitektonisk perle på 239 m2 bolig - super beliggende lige ud til skov og marker

Unik og arkitektonisk perle, hvor indretning, materialer og arkitektur går op i en højere enhed. Her får du en kvalitetsvilla med masser af plads (239 m2 bolig), lækre materialer og en super beliggenhed - lige ud til åbne marker og med udsigt til skov. Her er plads til den store familie - eller evt. for dig der har brug for en lille klinik, kontor eller lignende.

Boligen er opført med ensidigt tagfald og fremstår stort set vedligeholdelsesfri med bl.a. zink-inddækninger mv. Opvarmes med naturgas via gulvvarme overalt. Ejendommen fremstår overalt i flot og indflytningsklar stand.

Indeholder:

Stor hall/entre, 4 gode store børneværelser, flot badeværelse med brus samt bryggers. Stort køkken/alrum med hvide skabselementer og med udgang til haven og adgang til viktualierum. Stue med loft til kip og med opgang til ekstra TV-stue, hvorfra der er udgang til stor altan med skøn udsigt ud over skov og marker. Soveværelse med direkte adgang til Walk-In Closet og til stort luksus badeværelse med Philippe Starck badekar og bruseniche. Her er overalt højt til loftet og i alle rum skønt lysindfald fra de store vinduespartier.

Udvendigt er der nem og letholdelig have med flere gode terrasser, så du altid kan finde læ. Desuden stor dobbelt carport med godt udhus.

Ejendommen er beliggende i nyere udstykning i det skønne Mogenstrup, hvor der både er trygge stisystemer til den nærliggende skole, multihal og daginstitution ligesom indkøbsmuligheder, golfbane og motorvejstilkørsel er inden for kort afstand.

Vi kan næsten ikke vente med at fremvise denne perle af en ejendom, så tøv ikke med at bestille en fremvisning - vi lover at du ikke bliver skuffet!
Sagsnummer
BO18154
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
239m2
Grundareal
1.325m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
A2010
Opført
2012
Kontantpris
kr. 3.995.000
Udbetaling
kr. 200.000
Brt./nt.
kr. 17.070/kr. 14.691*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.806
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 7358 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.