Skønt beliggende rødstensvilla med stor dejlig grund på ca. 5.000 m2 - og med fantastisk udsigt over Snesere sø.

Skønt beliggende rødstensvilla med stor dejlig grund på ca. 5.000 m2 - og med fantastisk udsigt over Snesere sø.

Her har du virkelig muligheden for at udleve din egen bonderøvs-drøm, hvor du kan dyrke dine egne grøntsager, holde et par køer, får, gæs eller måske en lille pony. Har du en drøm om din egen lille vinmark, er her også mulighed for det på skråningen ned mod søen.

Her er nem adgang til motorvejen, ligesom der er masser af tilbud i det aktive lokalsamfund. Indenfor kort afstand finder du således både Fakta, skole, børnehave, fitnesscenter, svømmehal og ikke mindst Folkeskoven med legeplads, bålhus, shelters, hundeskov, ridestier og vikingelanghus.

De nuværende ejere har beboet ejendommen gennem de sidste 40 år og ejendommen fremstår både velholdt og fyldt med atmosfære og charme.

Ejendommen består af 137 m2 bolig og derudover fyrrum og et godt hobbyværksted på i alt 21 m2.

Boligen indeholder:

Entre med trappe til 1. sal. Pænt hvidt køkken/alrum med mulighed for god spiseplads. Stor opholdsstue med brændeovn. Pænt badeværelse med brus. Sammenbygget med boligen er der godt fyrrum/vaskerum samt stort hobbyværksted. På 1. sal er der 2 værelser og soveværelse samt lille toilet.

Der er carport med godt udhus og stor indkørsel med gode parkeringsforhold foran ejendommen. Bag ejendommen er der skøn have med masser af gammel beplantning. Der er 2 ældre udhuse på ca. 12 m2 og 22 m2, og helt nede mod søen er der en lille oase med lysthus og en terrasse.

En skøn ejendom for dig der vil bo på landet med luft omkring - men som samtidig lægger vægt på nem adgang til motorvej, indkøb, skole m.v.
Sagsnummer
BO18151
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
137m2
Kælderareal
2m2
Grundareal
5.140m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
F
Opført
1940
Kontantpris
kr. 1.595.000
Udbetaling
kr. 80.000
Brt./nt.
kr. 7.096/kr. 5.967*
Mdl. ejerudgifter
kr. 1.783
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 4293 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.