1 plans villa i Appenæs med pænt køkken og 2 pæne badeværelser

Velindrettet 1 plans villa i Appenæs.

Ejendommen er beliggende på rolig og børnevenlig villavej i det naturskønne Appenæs, tæt på det skønne rekreative område Sandbakkerne, hvor børnene kan boltre sig i den gamle grusgrav eller man kan gå nogle skønne ture med hunden.

Her er også kort afstand til skoven ved Gavnø, gode stier med udsigt til fjorden ligesom den hyggelige lystbådehavn Jakobs Havn er indenfor gå-afstand. Her er også nemt til indkøb i et af de mange supermarkeder i nærområdet.

Der går bus fra Gavnøvej - både til skoler og centrum. Omfartsvejene - herunder den nyåbnede omfartsvej ved Dyssegårdsvej/Englebjergvej gør det desuden nemt at komme rundt om Næstved uanset om du skal mod Næstved Storcenter, motorvejstilkørslen ved Rønnede eller mod Slagelse og Kalundborg.

Ejendommen indeholder:

Godt bryggers med skabe og plads til vaskesøjle. Pænt køkken med god spiseplads. Stor opholdsstue med udgang til haven. 2 pæne badeværelser - begge med brus. 2 børneværelser samt soveværelse med skabsvæg.

Derudover er der muret garage samt skøn overdækket terrasse bag ejendommen og stor fliseblagt indkørsel med gode parkeringsforhold.

Ejendommen har tag fra 1990 og fremtræder generelt i pæn stand.
Sagsnummer
BO18150
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
131m2
Grundareal
896m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
D
Opført
1969
Kontantpris
kr. 1.645.000
Udbetaling
kr. 85.000
Brt./nt.
kr. 7.320/kr. 6.157*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.532
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2356 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.