Liebhaveri i særklasse med 3,5 ha grund direkte til stranden

Unik og sjældent udbudt liebhaverejendom med 3,5 ha certificeret økologisk grund direkte til stranden - overalt en fænomenal havudsigt.

Leder du efter en lystejendom i særklasse og med en helt unik atmosfære - både ude og inde, så bør du absolut tage et kig på denne skønne ejendom på Vesterhavevej 193. Her får du en fredeligt og naturskønt beliggende ejendom, hvor du fra hele grunden har udsigt til skov og vand. Grunden omkring ejendommen er flot anlagt af havearkitekt og fremstår overalt med skønne små oaser, terrasser, frugttræer m.v.

På et kvarters gang langs stranden og klinten kan du komme til det charmerende Karrebæksminde med fiskermiljø, lystbådehavne, indkøb, restauranter og caféer.

Ejendommen har løbende gennemgået en omfattende og flot modernisering således at den i dag fremstår som en moderne og tidssvarende bolig, hvor man har bibeholdt den gamle stil og charme. Boligen har et samlet areal på ca. 300 m2 og henvender sig både til den store familie, til dem der vil bo flere familier sammen - eller evt. til dem der har behov for at kombinere bolig og erhverv.

Ejendommen indeholder:

Entre med trappe til 1. sal, der indeholder stue med kig ud over opholdsstuen nedenunder samt stort værelse med balkon. Soveværelse med adgang til badeværelse med kar. 2 værelser, gæstetoilet med brus og bryggers. Stort hyggeligt køkken/alrum. Opholdsstue med loft til kip. Fra opholdssstuen mellemgang til sidebygning med 2 værelser, badeværelse med brus og 1. sal med stort værelse/stue. Sidedelen kan evt. omdannes til særskilt lejlighed eller alternativt anvendes til liberalt erhverv med egen indgang.

Der er fra stort set alle rum en skøn udsigt til vandet. Her er flotte trægulve på 1. sale, rustikke klinkegulve og fuldmurede indervægge i de fleste rum og overalt en skøn og god atmosfære. Ejendommen opvarmes med jordvarme kombineret med brændeovne.
Sagsnummer
BO18137
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
278m2
Grundareal
35.255m2
Stue/Værelser
3/8
Energimærke
C
Opført
1977
Kontantpris
7.995.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
400.000 kr.
Brt./nt.
31.193 kr./27.965 kr.*
Mdl. ejerudgifter
3.912 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 11456 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.