God stuelejlighed for enden af lukket vej

Rigtig fin og velholdt stuelejlighed tæt på centrum og Åsen udbydes nu til salg. Lejligheden er beliggende for enden af en blind vej og med gåafstand til stationen og Næstved centrum. Selvom du er tæt på byen, finder du også naturen indenfor gå og cykelafstand, her er både Åsen samt Fruens Plantage.

Lejligheden er beliggende i høj stueplan, hvorfor denne både er velegnet til seniorer, enlige eller par, eller måske som førstegangskøb.

Lejligheden indeholder entre med adgang til lyst og venligt IKEA køkken. Stor og rummelig stue, hvor der både er plads til god spise- og sofaafdeling. Godt soveværelse med skabsvæg og endvidere plads til et lille kontorhjørne. Fra soveværelset og køkkenet er der en flot udsigt over Næstveds tage. Denne udsigt har du også fra den gode altan, som du har adgang til fra soveværelset. Altanen kan både være åben og lukket, alt efter hvad vejret tillader. Endvidere et lyst og venligt flisebadeværelse med brus.

Der er gipslofter i alle rum med stuk, klinker i køkken og badeværelse. Badeværelset er med gulvvarme. Flotte plankegulve i entre, stue og soveværelse.


Der er mulighed for hurtig overtagelse.
Sagsnummer
BO18056
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
76m2
Stue/Værelser
1/1
Energimærke
D
Opført
1933
Kontantpris
kr. 950.000
Udbetaling
kr. 50.000
Brt./nt.
kr. 4.116/kr. 3.540*
Mdl. ejerudgifter
kr. 1.974
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 7986 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.