Er du til masser af plads, fred og ro samt landlig idyl, så er denne ejendom bestemt et kig værd.

Ejendommen er beliggende i kort afstand til Vallensved, hvor du finder den lokale købmand samt tankstation. Endvidere er du ikke langt fra Næstved, som bl.a.byder på gågader, hyggelige cafeér, special butikker, træningscentre og meget mere. Omfartsvejen har du også i kort afstand, som bl.a. gør at du hurtigt kan nå København.

Ejendommen er beliggende på stor grund, hvor der er plads til heste, eller andet dyrehold. Hyggeligt gårdmiljø på forsiden af ejendommen samt en god stor have med gamle træer og kig til ridebane/sygefold samt græsfolde, hvor hestene hygger sig - alt sammen er med til at skabe hyggelige rammer for ejendommen.

Ejendommen indeholder entré med trappe til 1. sal. Stort badeværelse med brus og gulvvarme. God stue med udgang til terrassen og haven, hvor fra du har god udsigt til foldene, der omkranser haven. Lyst køkken med god skabsplads. To gode værelser i stueplan. Endvidere bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Seperat fyrrum med pillefyr.

1. salen indeholder god stor stue (mulighed for at etablere værelser) samt et stort værelse.

I stalden er der pt. plads til 4 heste, samt strigleplads, saddelrum mv.. To af boksene har en størrelse der gør, at de kan anvendes til folebokse. Alle 4 bokse har mulighed for at åbne hele fronten op.

Herudover godt værksted samt dobbelt carport.

Alt i alt en hyggelig ejendom, som byder velkommen til familien med den pladskrævende hobby.
Sagsnummer
BO18049
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
173m2
Grundareal
16.230m2
Stue/Værelser
1/6
Energimærke
E
Opført
1926
Kontantpris
kr. 1.995.000
Udbetaling
kr. 100.000
Brt./nt.
kr. 8.463/kr. 7.280*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.850
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 8521 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.