Flot og velholdt villa til den store familie

Beliggende i den ældre del af Mogenstrup, kun få minutter fra Sydsjællands Golfklub og med kun 10 minutters kørsel til Sydmotorvejen. Der er gode indkøbsmuligheder, skole, institutioner, lægehus, idræts- og svømmehal samt god natur ved Fårebakkerne lige i nærheden.

Ejendommen på 159 m2 er opført i røde mursten og med tegltag. På taget ligger solceller.

Ejendommen er godt indrettet med entre/fordelingsgang som giver adgang til et lyst og lækkert Vordingborg Køkken, ca. 5 år gammelt. Her er loft til kip og med ovenlysvinduer. I forlængelse af køkkenet er et godt værelse. God stue, hvor en tilbygning med loft til kip og store vinduer giver et godt lysindfald. Her er flere udgange til terrasserne og haven, samt brændeovn. Flot og velholdt badeværelse, ca. 8 år gammelt med brus og klinker. Gæstetoilet. To gode børneværelser med indbyggede skabe, endvidere soveværelse med skabsvæg. Rummeligt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Opvarmes med naturgas med gulvvarme i alle rum. Gasfyret er ca. 4-5 år gammel. Klinker i stue, køkken, bryggers og bad. Trægulve i værelserne. Listelofter i alle rum, dog ikke i køkkenet hvor der er gips.

Haven byder på gode terrasser og en masse hyggekroge, samt en god garage på 39 m2.


Super lækker ejendom som rummer den store familie.
Sagsnummer
BO18012
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
159m2
Grundareal
854m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
B
Opført
1978
Kontantpris
kr. 2.195.000
Udbetaling
kr. 110.000
Brt./nt.
kr. 9.694/kr. 8.165*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.591
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 4913 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.